Portal 072info

Otac nestalog Amara Kozlića: Samo se nadam da će ga pronaći, da se agonija okonča!

Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Zeničko-dobojskog kantona jutros su nastavili potragu za Amarom Kozlićem, jednim od trojice mladića koji su se nalazili u automobilu audi kada je u subotu navečer sletio u rijeku Lašvu u blizini Lašvanske petlje.

Tijela Amarovih drugova Almena Begovića i Huseina Delića pronađena su i izvučena iz rijeke u ponedjeljak, zajedno sa automobilom u kojem su bili, dok je potraga za Kozlićem koji je bio za volanom audija dosad bila bezuspješna.Više timova Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona jučer je patroliralo rijekama Lašvom i Bosnom, a potragu je značajno otežavala nabujala rijeka i slaba vidljivost. I danas je zbog vremenskih uslova potraga otežana.

Alija Kozlić, otac nestalog Amara, za Faktor je kazao da samo Boga moli da pronađu njegovog sina.

– Samo se nadam da će ga pronaći i da se ova agonija okonča. Protiv Božijeg određenja se ne može. Hvala svima onima koji su bili uz nas – kazao nam je Kozlić.

Istovremeno, danas je u Zenici zbog ovog tragičnog događaja proglašen Dan žalosti, a dženaza dvojici mladića planirana je poslije ikindije-namaza na mjesnom groblju u Janjićima.

Faktor.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box