OTAC RADE MANOJLOVIĆ OPLEO PO HARISU BERKOVIĆU: Zašto rasprodaješ njenu imovinu?!

rada manojlovic haris berkovic e1594487435106 750x422 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sve i kada ubodu poneki nastup, svaki mahom bude slabo posjećen, jer se narod sve više plaši virusa koji je u ovom talasu još opasniji nego u samom startu!

S tim u vezi, Haris Berković je počeo da ubjeđuje svoju djevojku Radu Manojlović da proda svoj auto marke Range rover kako bi od tih para živjeli dok nema posla, a da se pri tom nigdje ne zadužuju.

Inače, Radin auto vrijedi oko 40.000 eura, a to je i više nego dovoljna suma da opušteno žive bez tezgi sve do narednog ljeta. Međutim, kada je tu ideju budućeg zeta čuo Radin otac Rade, pao mu je mrak na oči!

ČITAJ JOŠ:  Širenje gnojne upale iz usne šupljine: Od neliječene infekcije mogu stradati srce i mozak

-Radin tata se baš naljutio na zeta! Nije mu jasno odakle mu pravo da on odlučuje šta će Radmila da radi sa svojim kolima! Pa ona ih je sama pošteno zaradila – kaže izvor za Scandal i dodaje:

-Baš je bio oštar i grub prema Harisu, čak mu je rekao da on sam svoja kola prodaje kada ih bude imao, a da se u Radine odluke ne miješa jer ona svakako uvijek može da živi kod oca na selu u Četerežu gdje on gaji i voće, i povrće. Čak je i Radi očitao bukvicu i pitao je odakle joj ideja da uopšte razmatra Harisov prijedlog, pa im je na kraju oboma rekao da se sklone kod njega na imanje jer, da se ne lažemo, na selu uvijek ima od čega de se preživi, a Radin tata je veliki domaćin i jako je vrijedan – završava izvor Radmilinog rodnog sela.

ČITAJ JOŠ:  Spasonosni lijek iz prirode: Izliječite upalu grla i krajnika za samo 4 sata!
GODISNJICA
MARKETING