“Otkad moja djevojka spava sa drugim muškarcima procvjetao sam, ne smatram to prevarom”

Met (36) je dozvolio svojoj djevojci Zoi (31) da spava s drugim muškarcima dok je on na poslu i to ne smatra prevarom.

Met se zabavljao sa Zoi tek nekoliko mjeseci kada joj je predložio da može da spava s drugim muškarcima, a iako bi taj zahtjev mogao da izazove napetost u većini veza, Met insistira da između njih dvoje zapravo postoji više povjerenja nego ikada.

Takođe tvrdi da se ne osjeća izostavljeno kada se njegova djevojka nađe s drugim muškarcima jer je uvijek otvorena s njima o statusu svoje veze, pa čak šalje slike i snimke Metu.

– Kad si pristala na to bio sam jako zadovoljan jer sam prije bio prevaren, pa sam sada jako srećan što sam našao nekoga ko me neće varati iza leđa. Čak mi šaljete slike i video zapise. Na kraju sam zapravo u to uključen i praktično pa imam i sopstvenu amatersku po*nografiju – rekao je Met Zoi u Jutjub seriji “Love Don’t Judge”.

Met je priznao da ponekad osjeća ljubomoru na druge muškarce s kojima Zoi spava, ali zapravo vjeruje da je ljubomora lijep osjećaj jer zna da će Zoi na kraju doći kući njemu.

– Ne kažem da nikad nisam ljubomoran. Ali to je poprilično lijep osjećaj jer na kraju dana znaš da si uključen u to i da će se ona vratiti kući – kaže.

U videu je par iz Ujedinjenog Kraljevstva takođe otkrio da otkako je Zoi počela da spava s drugim muškarcima da je i ona predložila Metu da učini istu stvar s drugim ženama.

Sada par zajedno ide u svingerske klubove gdje oboje spavaju s drugim ljudima. I premda spolja situacija izgleda bizarno, par ne može biti zaljubljeniji – a njihovo povjerenje jedno u drugo nikad nije bilo veće.

– Mnogi ljudi misle da je to oblik varanja, ali nije jer ja ne radim ništa iza Metovih leđa – kaže Zoi.

– Ne krijemo ništa jedno od drugog, uopšte, jer nema potrebe. Kao što sam rekao, postoji više povjerenja u ovoj vezi nego što sam imao sa svim ostalima – dodao je Met, piše Mirror.