Ova bosanska pjevačica je trebala pjevati u filmu “Toma”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Bosanskohercegovačka pjevačica Ilma Karahmet gostovala je u jednoj emisiji na beogradskoj televiziji gdje je otkrila kako je trebala baš ona pjevati pjesme Silvane Armenulić. 

Naime, Ilmu je kontaktirao Željko Joksimović koji joj je ponudio ovaj angažman dok je Ilma bila na koncertnoj turneji u Njemačkoj. 

Ekipa je čak pronašla i studio u Minhenu kako bi Ilma otpjevala pjesme ali se dan prije razboljela i ekipa je na kraju našla zamjenu u liku Suzane Branković. 

PR - Avaz
Karahmet: Gradi uspješnu karijeru

Ilma je u intervjuu rekla kako je rođena pod sretnom zvijezdom a o čemu svjedoče dešavanja u njenom životu posljednjih nekoliko godina. 

Naime, pjevačica se druži s čuvenim modnim dvojcem “DSQUARED2” koji su u doba korone poslali avion po pjevačicu kako bi pjevala za njih.

Također, izvođenjem pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” u šou RTL zvijezde oduševila je regiju pa su je mnogi ljudi širom Balkana angažirali da im otpjeva uživo tu pjesmu kao prvi ples na svadbi. 

Avaz

GODISNJICA
MARKETING