Portal 072info

Ova četiri zodijaka su ljenčuge, ali su dobri u seksu

Da se ne lažemo, kad je muška aljkavost i briga o domaćinstvu u pitanju, mogli smo da navedemo svih 12 znakova, čast izuzecima. Ipak, među njima ima i onih koji bar svoje nehigijenske navike nadomještavaju  ljubavnom vještinom.

Bik

Uporni i fokusirani Bik sve radi temeljno, pa će se posvetiti vašim erogenim zonama da kraja i bez kompleksa. Ali, kada ih uhvati “lijena faza”, zaboravite na pomoć u kući. Ili uzmite metlu u ruke, pa ga “izdevetajte” drškom.

Rak

Stari depresivac, Rak će voditi ljubav s vama kao da sutra ne postoji. Međutim, kada krene sa mislima: “Čemu sve to, da li ovaj život ima smisla?”, usisivač možete da pošaljete u penziju na neko vrijeme.

Vaga

Kakva crna Vaga, pitate se vi? Objasnit ćemo. U želji da po svaku cijenu ostvare harmoniju i ravnotežu u životu, sa istim žarom će se posvetiti seksu, jer znaju da je on veoma važan za mir u kući i harmoniju. Ipak, skloni su povlačenju u sebe i onda im sigurno neće pasti na pamet da se prihvate sudopere.

Vodolija

Posvećena svemu što radi, muška Vodolija će biti odlučna i u tome da ispuni svaku vašu seksualnu želju, pa i perverziju. Ipak, ako ih poznajete, znate da vole da kritikuju, to im je duševna hrana. Dakle, prije će vam stajati iznad glave dok brišete prašinu i ubijeđivat će vas da je “ostalo još malo”, nego da se sami prihvate krpe.

Podijelite članak