Ova dva horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih

Zemaljski znakovi iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi imaju tendenciju biti najintuitivniji u Zodijaku što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu.

Vodenjak i Škorpion su najpametniji horoskopski znakovi, kažu astrolozi. Ali, njihova pamet proizlazi iz dva vrlo različita razloga.

Ljudi rođeni u znaku Vodenjaka imaju najvišu razinu analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnom sposobnošću i IQ-om. S druge strane, Škorpione krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procjenjivanju i razumijevanju svijeta u cjelini.

“To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni, jesu – na svoj način. Blizanci i Vage, također, imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti”, pojašnjava Neil Crabtree, astrolog sa Mayo School of Astrology.

“Rak i Ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji. Drugim riječima, oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osjećaje”, dodao je.

Zemaljski znakovi: Bik, Djevica i Jarac – iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac – imaju tendenciju biti najintuitivniji u Zodijaku što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu, prenosi 24sata.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE