Ova pjevačica je prva ugradila silikone na našim prostorima

2632A550 BAA6 475D 9201 4DED09A6BD57
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Folk pjevačica Nada Topčagić na muzičkoj sceni je više od četiri decenije, a gdje god da se pojavi ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pjevačica je oduvijek važila za nekoga ko je poseban i drugačiji, što muzičkim pečatom što vizuelnim identitetom.

Ona neskromno priznaje da je u svemu bila prva i da su mnogi mogli samo da prepisuju od nje.

– Ja sam nametala trendove, ja se cijeli život borim sa vjetrenjačama. Meni ne može niko ništa. Svi bi da me sklone, ali ne uspjeva im. Niko ne može da otpjeva sevdah kao ja. Nema šanse da ga neko otpjeva kao ja. Meni samo bog može da sudi – ispričala je Nada.

Šta imaju protiv vas? Bilo je mnogo komentara da se nakaradno oblačite.

– Ja mogu da dođem prljava i dronjava, ali imam harizmu. Da je nemam, davno bi me počistili sa scene. Ali Nadica će nadživjeti sve, ima da doživim stotu. Uvijek sam bila posebna, ja kad vidim da svi idu u jednom, ja to neću, nema šanse, biću staromodna – kaže pjevačica.

Kakav je vaš stav o estetskim zahvatima? Da li biste nekada ugradili silikone?

– Silikoni mi ne trebaju, to ne bih nikada. Zašto ih nema Naomi Kembel, zašto nemaju svjetske manekenke, zašto one nemaju velike grudi? To samo lude glave rade. Ja ne mogu ni sa ovim svojim grudima da se izborim. Ako legnem na stomak, to mene sve boli – kaže pjevačica.

Koja je prva dama sa javne scene stavila silikone?

– Prva je bila Suzana Mančić, moja drugarica, tada smo se družile, znam kroz šta je sve prošla – ispričala je Nada.

Da li današnji pjevači imaju bolje uslove nego vi prije dvije decenije?

– Ma kako ne. Mi smo tada bili strpani, svi pjevači u jedan kombi, plus ozvučenje, a danas idu na nastupe u spejs šatlovima – kaže Nada.