Ovako izgledaju savršeno muško i žensko tijelo

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Savršeno tijelo je jedan od najspominjanijih termina, ali ujedno i onaj kojemu je značenje potpuni misterij. Stručnjaci tvrde da su došli do otkrića kako bi savršeno tijelo trebalo izgledati, barem u očima Britanaca.

Dakle, žensko tijelo koje bi na plaži izazivalo uzdahe sastavljeno je od ruku Jessice Albe, nogu Taylor Swift i trbuha Charlotte Crosby, zvijezde realityja Geordie Shore. Savršeno muško tijelo sačinjavale bi ruke Chrisa Hemswortha, trbušni mišići Joea Manganiella i noge Davida Gandyja, piše Index.

Žene uključene u ovo istraživanje morale su izabrati dijelove tijela slavnih osoba koji bi sačinjavali savršeno tijelo u bikiniju. U rubrike kosa, ruke, trbuh, grudi, noge i stražnjica morale su upisati imena slavnih osoba čiji bi fizički atribut rado imale one same.

Kad je riječ o kosi, najviše su upisa zaradili zlatni pramenovi Kate Hudson, mišičave ruke Jessice Albe najčešći su izbor Britanki kad je riječ o savršenim rukama, dok bi se savršeni ženski torzo trebao sastojati od grudi Katy Perry i trbuha Charlotte Crosby. Taylor Swift ima najbolje noge, dok najbolju stražnjicu u očima Britanki ima Emily Ratajkowski.

Muški ispitanici odlučili su se za Hugha Jackmana u kategoriji najljepše kose, Chrisa Hemswortha kad je riječ o rukama te Joea Manganiella kad je riječ o trbušnjacima i leđima. Taylor Lautner odnio je prvo mjesto u kategoriji najpoželjnijih prsnih mišića, a muškarci smatraju da David Gandy ima najbolje noge.

Čini se kako ispitanici imaju ozbiljnu namjeru postići savršeno tijelo prije godišnjeg odmora, pa njih 62 posto mijenja prehrambene navike, a polovica ih počinje više vježbati prije odmora.

“Mislili smo da bi bilo zabavno saznati kako ove godine izgleda savršeno tijelo. Žene i muškarci očito imaju viziju tijela kakvo bi voljeli imati, no potrebno je puno volje i truda da bi se ono postiglo. Ljudi trebaju znati da poznati imaju treninge s osobnim trenerima svakog dana i da je u redu ako ne izgledate kao top model ili dizač utega”, poručio je glasnogovornik sunshine.com.uk, koji je proveo istraživanje i napravio sliku savršenog tijela.