Portal 072info

Ove poze vratit će vatru, strast i zabavu u vašu vezu

Čak i male promjene mogu unijeti iščekivanje i vatru u spavaću sobu, a za dobar seks u dužim odnosima važno je truditi se, biti spontan, ali i zaigran…

Po pitanju seksa, lako je zapasti u nekakvu rutinu s dugogodišnjim partnerom, životnim obavezama, manjkom vremena, djecom… Ipak, stvari ne moraju biti crne, naročito ako ste voljni malo potruditi se i uvesti neke novitete, piše Bustle.

Najlakši način, a i najjeftiniji način za to je isprobati neke nove poze. Prilagodite ih sebi po zahtjevnosti i posegnite za novim užicima.

1. Modificirani doggy

doggy

U njemu je žena polegnuta na trbuh sa skupljenim nogama, što jamči još više trenja i osjećaja fizičke bliskosti.

2. Lotus

lotus

Ovaj superintimni položaj jedna je verzija poze “ona gore”, a riječ je o seksu u zagrljaju u kojem su partneri obgrljeni rukama i nogama, gdje oboje mogu utjecati na tempo i dubinu penetracije.

3. Prekrižene noge

prekrizene-noge

Dok je seks s njenim nogama na partnerovim ramenima klasična i vrlo česta poza, ona s prekriženim nogama pruža odličan pogled, a rezultira većim trenjem.

4. Kauč-poza

kauc

Sve što vam treba je kauč s naslonom preko kojeg će se ona nasloniti, tako da joj je stražnjica u zraku. To omogućava bolji kut nego u standardnom doggyu gdje može doći do zamora.

5. Sjed unazad

sjed-unazad

Dok muškarac sjedi s ispruženim nogama, partnerica je na njemu, ali na način da je savinula potkoljenice. Ovaj je položaj osobito zanimljiv muškarcima, jer im pruža odličan pogled na tijelo partnerice.

6. Rak-poza

rak

Zahtijeva malo spretnosti oko položaja nogu, no jednom savladana često postaje i omiljena, zbog intimnog pogleda oči u oči prilikom samog čina.

7. Prošnja

prosnja

Iako ste je već odavno ili možda niste odradili, poza prošnje vas svakako može zbližiti. Sve što vam treba je nešto tvrđa podloga, a iako izgleda zahtjevno – u praksi nije.

8. Most

most

Ova poza zahtijeva nešto veću fleksibilnost partnerice kao i snažne ruke muškarca, a temelji se na njegovom klečećem stavu i njezinom stražnjicom u zraku. Izgleda seksi, a i daje dojam određenog ekshibicionizma, što lako može začiniti seks.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/210272/ove-poze-vratit-ce-vatru-strast-i-zabavu-u-vasu-vezu#sthash.ITQntFdt.dpuf

Podijelite članak