Ove sprave će učiniti vaš rad u kuhinji dosta jednostavnijim

Kuhinja je mjesto koje se najčešće koristi u svakoj kući, budući da kuhanje ponekad može oduzimati jako puno vremena postoje aparati koji vam mogu olakšati vaš rad u kuhinji. Uz pomoć ovih aparata sa zadovoljstvom ćete kuhati za svoju porodicu.

Rezač povrća

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Jedan od aparata koji će definitivno učiniti vaš život jednostavnijim jeste rezač povrća. Ovaj rezač odličan je za one koji su na paleo dijeti, sirovoj, veganskoj prehrani i prehrani bez ugljikohidrata. Uz pomoć ove sprave možete napraviti i tjesteninu od povrća. Ono što je pozitivno jeste da je cijena ove sprave veoma niska. Možete ga kupiti za samo 25 dolara.

Aparat za kafu

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Uz pomoć ovog aparata za na brz i jednostavan način pripremit ćete vaš omiljeni espresso, a za podgrijavanje kafe trebat će vam samo 30 sekundi. Kupite ga za 210 dolara.

Epica grijač mlijeka

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Kada ste već kupili aparat za kafu zašto ne biste pravili kafu s mlijekom. Ova sprava pomoći će vam da pripremite vruću ili hladnu mliječnu pjenu za kapućino ili ledenu kafu. On će vas koštati 25 dolara.

Darth Vader toster

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Svoj omiljeni film sada možete prenijeti i u kuhinju. Ovaj toster je spravica koju ne treba pretjerano opisivati. Logo ove zabavne trilogije krasit će svaki tost koji servirate za obrok svojoj porodici, a temperaturu je moguće namjestiti tako da uvijek napravite idealan hrskavi dodatak ručku. Darth Vader toster možete si priuštiti za samo 50 dolara.

Herb Saver

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Ukoliko vas raduje i ispunjava kuhanje, a za svoja jela želite koristiti samo najsvježije sastojke, onda će vas usrećiti “Herb Saver” koji možete nabaviti za povoljnih 12 dolara. Njegova glavna funkcija jeste da očuva svježinu sastojaka, bez da pusti da do njih dođe bilo šta što bi ih moglo oštetiti ili ugroziti njihov okus.

Aparat za mljevenje kafe

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Za sve ljubitelje kafe osmišljena je još jedna sprava koja će ih obradovati. Tvrtka KRUPS osmislila je soluciju za sve probleme koji se mogu pojaviti prilikom pripreme kafe u kuhinji. U njemu je moguće mrviti i kuhinjske začine. U jednom mljevenju možete samljeti dovoljno kafe za 12 šoljica kafe, a cijena je prava sitnica. Nabavite ga za samo 19 dolara.

Aparat za za pravljenje rezancadi

Philips je za sve ljubitelje domaće tjestenine i aparat za pravljenje rezancadi je sprava koja će sigurno biti potrebna u vašoj kuhinji. Pola kilograma svoje omiljene paste možete napraviti za samo 15-tak minuta. Možete napraviti špagete, lasanje. Njegova cijena je 200 dolara.

Pizza maker

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Za samo 70 dolara možete nabaviti odličan uređaj s kojim možete praviti i podgrijavati pizzu. Ova sprava je savršena za održavanje pizze u savršenom stanju, a dok ga god koristite nećete ni pomisliti na to da pizzu bacite jer je nejestiva.

HoverBar sprava

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Koliko puta ste pokušali napraviti nešto u kuhinji dok instrukcije pratite sa vašeg tableta, ali je bilo jako teško pratiti jer niste znali gdje ga nasloniti kako se ne bi oštetio ili navlažio. “HoverBar” je sprava koja nudi soluciju za ovaj problem, jer drži vaš uređaj pričvršenim u visini očiju, tako da u isto vrijeme možete čitati uputstva i spremati jelo. Možete ga nabaviti za samo 22 dolara.

“Flamen Easy Ice Ball Maker”

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Idealno rješenje za rashlađivanje vašeg pića u vrelim ljetnjim danima je upravo “Flamen Easy Ice Ball Maker” koji pravi savršene kuglice koje se tope sporije od običnih ledenih kockica te samim time održavaju piće hladnim na duži period. Za 13 dolara obradujte cijelu porodicu i spremite se za ovo ljeto na najbolji mogući način.

Klix.ba

Prethodni članakPoslodavci obavezni uvećati plaće radnicima koji su radili za 1. maj
Sljedeći članakEvo kakvo nas vrijeme očekuje danas