Ovi horoskopski znakovi su najveći perfekcionisti

Djevojka 3
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ako knjige nisu složene po visini ili ako se na prekrivaču nalaze nabori i ne možete se usredotočiti ni na što drugo, osim na te manje nedostatke, tada znate da ste perfekcionist i čak će vam i najmanja mana zasmetati.

Bez obzira na to radi li se o zadatku koji rade ili mjestu na kojem su, ili čak o odjeći koju nose, sve treba biti na svom mjestu. Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji su pravi perfekcionisti, prenosi Večernji list.

Ovan

Postavljaju visoke standarde za sebe i za druge te mogu biti pretjerano kritični ako ti standardi nisu zadovoljeni. Ponekad mogu pretjerano kritizirati kako bi postigli željenu razinu savršenstva.

Lav

Žele biti najbolji. Žele se držati rutine. Sve mora biti isplanirano i sve mora biti najbolje i apsolutno besprijekorno.

Djevica

Djevice imaju snažno samopouzdanje, ali teže savršenstvu. Bilo da je to posao, netko drugi ili čak oni sami. Žele popraviti stvari dok ne dosegnu najveću razinu savršenstva.

Vaga

Vage žele sve učiniti jednostavnim. Žele da sve bude savršeno jer nikome drugome ne žele pružiti priliku da pronađe manu u bilo čemu što rade.

Jarac

Jarci nikada neće pogriješiti. A ako jesu, tada će raditi na tome iznova i iznova dok ga ne usavrše.

GODISNJICA
MARKETING