Ovi horoskopski znakovi veoma su osjećajni i lako ih je povrijediti

E221A93C 8F9E 45B4 B6D1 F4B683179065

Katkada osjećajnost i osjetljivost mogu biti loša stvar. Čak i najmanja stvar može vas povrijediti ali, suprotno učestalome mišljenju, ne znači da ste slabi. Kad ste osjetljiva osoba, stalno ste svjesni svoje okoline i vrlo ste savjesni.

Prema astrologiji, postoje četiri horoskopska znaka koji su vrlo osjetljivi, kako piše Pinkvilla.

Blizanci

Blizanci pretjerano razmišljaju i na njih okolina lako može utjecati. Ako se netko koga poznaju ne osjeća dobro, Blizanci će se početi osjećati nemirno i postat će im dužnost razveseliti ih i pomoći im da se osjećaju bolje.

Rak

Rakovi osjećaju sve prejako i intenzivno. Lako se zabrinu zbog malih i beznačajnih stvari, pa se često osjećaju pod stresom i opterećuje ih težina njihovih emocija.

Djevica

Djevice imaju oko za detalje. Uvijek su svjesne svoje okoline i mogu zakomplicirati situacije pretjeranom maštom u svojim opažanjima.

Riba

Ribe su vrlo osjetljive jer im je jako stalo do drugih ljudi. Empatične su i suosjećajne. Intuitivne su i pažljive pa se trude da se ljudi oko njih osjećaju ugodno, prenosi Večernji list.

Prethodni članakU Vatikanu će Komšiću biti sugerirano da bi njegovo povlačenje bilo od iznimne važnosti za relaksiranje odnosa Hrvata i Bošnjaka
Sljedeći članakLegendarnoj teniserki dijagnosticiran tumor