Ovo je jedna od onih situacija gdje poželite da ste se vi sjetili toga: Djevojka otkrila kako se pravilno sipa ulje i čemu služi čep

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Svjedoci smo da internet razbija mnoge mitove i da baca novo svetlo na neke stare stvari.

Otkrivamo nove recepte, nove pesme, nove trikove… Ponekad, kada vidimo neki snimak, udarimo sami sebi imaginarni šamar koji bi bio nešto u stilu ”kako to nisam skontao prije?” Zaista, poslije gledanja videa ispod, bit će vam krivo što ovo niste znali ranije jer je realno veoma dobar trik.

ČITAJ JOŠ:  DNEVNI HOROSKOP 10.09.2015

Korisnica Tik Toka iz naših krajeva je otkrila nešto što je malo ko od nas znao – kako se pravilno korisiti plastika ispod čepa na flaši ulja.

Naime, kada se otvori flaša ulja i skine čep, onbaj plastični dio treba skroz skinuti, okrenuti ga naopako u ubaciti u rupu. Na taj način se reguliše količina ulja koja se sipa. Kada se malo bolje razmisli o ovom triku, ima logike.

Koliko je ovaj trik iznenadio i samu korisnicu, govori i činjenica da je ona u samom videu ubacila tekst.

  • 25 godina nisam znala za ovo, a vi ste imali koliko godina kada ste saznali za šta služi zaštitini čep? – napisala je.
ČITAJ JOŠ:  Šest rečenica koje su značajnije od “Volim te”

I zaista, mnogi od nas nisu znali da se zaštitini čep koristi na ovaj način.

Video pogledajte i OVDJE.

GODISNJICA
MARKETING