Ovo je najskuplja kafa u Evropi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Izlet u Beč uvijek je dobra ideja, a ako ste planirali već ove godine posjetiti bajkovitu austrijsku prijestolnicu, sigurni smo kako će ovaj jedinstveni lokal biti dodatan razlog koji će vaš jesenski izlet učiniti još posebnijim!

Naime, malo tko zna da je upravo Beč dom jednom od najboljih svjetskih kafića specijaliziranih za kavu, a radi se o slavnom Fenster Cafe lokalu koji će vas bez imalo sumnje oduševiti na prvu, piše Fashion.hr.

ČITAJ JOŠ:  Nutricionisti savjetuju koja vam pića najviše koriste kada ih popijete ujutro

No, što je tako posebno u vezi s ovim mjestom i zašto se već toliko puta pronašao na stranicama prestižnih gastro časopisa? Kao što i samo ime kaže, Fenster Cafe u prijevodu znači Prozorski kafić, a samo mjesto zaista i nije ništa više od običnog – prozora.

Ipak, ono što se nalazi iza njega ujedno je i ono što čini ovo mjesto toliko izvanrednim. Ono što ćete primijetiti na prvi pogled jest specijalni meni na kojem se nalaze zaista originalne kreacije i nevjerojatno bogat izbor različitih vrsta najkvalitetnijih svjetskih kava koja se nabavlja iz svih dijelova svijeta – od Indonezije pa sve do nizozemskih pržionica i domaćih proizvođača.

ČITAJ JOŠ:  Iako je nepovoljna ekonomska situacija: Značajan broj turista ove godine pohodit će Evropu i Bliski Istok

Ipak, najpopularniji su “marshmallowccino” i “cornettoccino” – kava koja se poslužuje u kornetu od sladoleda. Ono što će vas vrlo vjerojatno manje oduševiti jest cijena kave koja stoji nevjerojatnih 10 eura, a za koju brojni zadovoljno posjetitelji tvrde kako vrijedi svakog centa!

No, tu su i znatno jeftinije opcije od kojih se definitivno izdvaja njihov veličanstveni espresso koji stoji samo 95 centi, a koji je ujedno i najjeftinija kava na ovom bogatom meniju! Više informacija o lokalu potražite ovdje.

ČITAJ JOŠ:  Cijene gasa na tržištima u Evropi u padu
GODISNJICA
MARKETING