Ovo je par o kojem priča svijet: Baka se udala za mladića, otkrila kakav im je život

baka mladic brak

Iris Jones (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u novembru prošle godine nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku.

Otišla je Mohamedu u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put te vjenčati, a od tada Iris redovito iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, kako piše The Sun.

U novoj objavi na Facebooku Iris je otkrila što njoj znači ljubav te pružila uvid u njezin suživot s Mohamedom.

Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu”, napisala je u svojoj objavi.

Iris Jones i Mohamed Ahmed - undefined
FOTO: Facebook: Iris Jones i Mohamed Ahmed

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njene veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed prisiljeni su biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živjeti u Velikoj Britaniji.

Budući da nije sigurna kada će se ponovno vidjeti, Iris kaže da im odvojenost teško pada.

“Imam dane kada cijelo vrijeme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi advokati to znaju”, ispričala je.

Mohamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopće upoznao svoju suprugu.

“Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu”, rekao je Mohamed.