Portal 072info

Ovo je pet najčešćih pritužbi muškaraca o braku

Bračni savjetnici otkrili su na što se muškarci koji su oženjeni najviše žale tijekom terapija…

Bračni savjetnici za Huffington Post otkrili su na što se muškarci koji su oženjeni najviše žale tijekom terapija. U nastavku možete pročitati 5 najčešćih pritužbi muškaraca u braku.

1. Žale se na tendenciju njihovih supruga da se žale

Tim Cavell, klinički psiholog kaže da muškarci znaju biti šutljivi na terapiji za parove. Kada i iznesu svoje frustracije obično se žale na tendenciju svojih supruga da se žale, dodao je.

2. Dosadno im je sa suprugama

Psihoterapeutkinja Abby Rodman često čuje muškarce koji su dugo u braku kako se žale da su razočarani svojim brakovima i da im je pomalo dosadno sa njihovim suprugama. Ona ih savjetuje da njeguju vezu sa suprugama, ili u obliku zajedničkog hobija ili zajedničkih vikend-putovanja.

3. Misle da je suprugama dosadno s njima

Jim Walkup, bračni i obiteljski terapeut kaže da muškarci jednako tako strahuju da je njihovim suprugama dosadno sa njima. On parove savjetuje da tu izjavu iskoriste kao točku s koje će krenuti prema dubljem razgovoru.

4. Ne govore istim jezikom ljubavi kao njihova supruga

Walkup čuje dosta pritužbi od muškaraca da njihove žene pokazuju privrženost, ali ne na način na koji oni žele da im se pokazuje.

5. Dosta im je roditeljske rutine ”dobar/loš policajac”

Nijedan roditelj ne želi da dijete samo njega doživljava kao onoga koji ih disciplinira. Ray Kennan savjetuje svoje klijente o važnosti prezentiranja roditeljskog zajedništva.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box