Portal 072info

Ovo su četiri razloga zbog kojih misliš na bivšeg

Nije da ti stvarno nedostaje, ali nekako svejedno svakodnevno razmišljaš o bivšem dečku? Ako si se prepoznala u ovome, evo i nekoliko razloga zbog kojih ne možeš prestati misliti na njega, prenosi Index.hr.

Usamljena si

Nisi ni prva ni zadnja, a upravo je u ovakvim tretnutcima najjednostavnije početi razmišljati o bivšem dečku. Pokušaj se okružiti prijateljicama i provoditi vrijeme s ljudima – vidjet ćeš da ćeš puno manje razmišljati o njemu.

Dosadno ti je

Ako nemaš nešto pametno za raditi, jako je lako početi misliti na bivšeg. Pronađi hobi ili si uzmi u zadatak da ćeš napraviti neke sitnice po kući koje odavno odgađaš. Ma čak je i gledanje serije odličan recept da ne misliš na njega.

Bojiš se da je on bio najbolji

Strah da nikad nećeš pronaći tako dobrog dečka može te paralizirati i natjerati da živiš u prošlosti. Možeš pronaći i boljeg, ali samo ako se pomakneš s mrtve tačke.  

Ne voliš gubiti

Jedna od najgorih stvari nakon prekida je to što imamo osjećaj da smo izgubili u takmičenju. Ljubav nije takmičenje, a samo zato što ova priča nije uspjela ne znači da neka druga neće. Čim se okreneš novim stvarima, lakše ćeš zaboraviti na stare.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box