Portal 072info

OVO SU FOTOGRAFIJE KOJE BI ESTRADNE ZVIJEZDE najradije nekako pobrisale…

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Da na estradi nije sve tako lijepo i glamurozno kao što se ljudima čini, govore i fotografije koje imate priliku da vidite uz ovaj tekst. Na njima su neke najveće estradne zvijezde bez sjaja, da se tačnije izrazimo bez šminke i frizure. Natekle, podbule sa podočnjacima gotovo neprepoznatljive…

Naprimjer, Dara Bubamara. Njene slike su osvanule u javnosti, a da prethodno nisu prošle kroz Photoshop dijetu. Čijom “greškom” je pokazala celulit pjevačica još nije utvrdila, ali je za vjerovati da Dara mašta o tome da uskoro izmisle aparat koji automatski skida kilograme.

Ili, recimo, Jelena Karleuši. Pjevačica je na jednoj slici toliko podbula i natečena da njena prirodna ljepota bez pudera i šminke naprosto ne može da dođe do izražaja.

Tu je i Vesna Zmijanac koja se među tezgama na pijaci pojavila bez trunke šminke, očigledno želeći da je niko ne prepozna.

Kao ni ove tri ni većinu estradnjaka objektiv ne toleriše bez šminke. Cakana recimo uopšte nije toliko “cakana” bez pudera i rumenila, Nataša Bekvalac pravi čudne face dok igra tenis, dok se ni Ani Nikolić ne preporučuje da izlazi na sunce nenašminkana.

Zorica Brunclik je gotovo neprepoznatljiva na slikama, dok Brega, kao što imate priliku da vidite, kao da ne zna da uživa u hrani.

Da rezimiramo, kada biste sreli estradne zvijezde u ovakvim izdanjima, teško da biste ih prepoznali, a čak i kada bi vam se predstavili sa pravom biste mogli da im zapjevate veliki Lukasov hit “O, jesi li to ti?”, piše Alo!

Podijelite članak