Portal 072info

Ovo su najbolje aplikacije koje će produžiti trajanje vaše baterije na mobitelu

U nastavku donosimo najbolje aplikacije koje će vašem telefonu produžiti trajanje baterije pa ih obavezno isprobajte ako vam se telefon prazni brže nego što bi trebao.

Sve veći broj Android telefona dolazi s ugrađenim aplikacijama koje produžuju trajanje baterije. No, za ovaj problem postoje i neke druge aplikacije koje još bolje utječu na manju potrošnju baterije, piše “Dnevnik“.

Greenify

Aplikacija Greenify produžuje trajanje baterije tako što automatizira proces hibernacije koji sprječava aplikacije da pokreću dodatne procese u pozadini.

Ovo nije ista stvar kao tzv. “task killer” aplikacije jer Greenify zapravo “uspavljuje” aplikacije koje previše troše bateriju i onda kada ne bi trebalo.

Korisnici sami odaberu aplikacije koje im nisu toliko bitne i onda ih biraju Greenify sam isključi.

Battery Aid – Saver & Manager

Ova je aplikacija dizajnirana na način da radi s trenutnim postavkama vašeg telefona.

Battery Aid će automatski isključiti data povezanost, Wi-Fi i Bluetooth kada se ne koriste. Tu su i brze postavke za kontroliranje osvijetljenosti ekrana.

Juice Defender

Ova aplikacija posjeduje hrpu opcija za poboljšavanje trajanja baterije. Postoji besplatna verzija, ali tu su još i Plus (1,99 dolara) te Ultimate verzija(4,99 dolara) koje dolaze s još većim mogućnostima.

Pomoću ove aplikacije moguće je podešavati internet, Wi-Fi, Bluetooth, a tu su i načini rada poput “aggressive” i “balanced” koji omogućuju podešavanje sinkronizacije onda kada vi to želite, kao i biranje aplikacija koje mogu raditi u pozadini.

Go Battery Saver & Power Widget

Ovu je aplikaciju dizajnirao čuveni Go Dev Team. Jednim klikom moguće je promijeniti različite načine rada, ovisno o tome što vam je potrebno (želite li igrati igrice, čitati ili pretraživati internet).

Go Battery Saver & Power Widget također prati i koje aplikacije najviše troše bateriju, a samo jednim klikom na gumb “optimize” ova će aplikacija automatski očistiti sve nepotrebne zadatke koji se izvršavaju u pozadini vašeg telefona, što će produžiti trajanje baterije. Postoji besplatna verzija ove aplikacije, ali postoji i ona po cijeni od 4,99 dolara koja dolazi s većim mogućnostima prilagođavanja.

Imate li vi svog favorita i jeste li možda isprobali koju od ovih aplikacija?

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box