Ovo su najveći zavodnici horoskopa!

Da li ste imuni na njihov šarm?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

LAV
Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmijehom koji će osvijetliti cijelu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lijepim, i pomalo zaboravljenim manirima, piše Radiosarajevo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na na pobjedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će vožnja sa njima biti kompletna.

ŠKORPIJA
Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primijete. Njen prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati. Škorpijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri.

Niste ni postali svjesni da vas je Škorpija još na početku večeri izabrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju da vode ljubav satima, a na sebi obično imaju zavodljiv i skup veš.

BLIZANCI
Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvijek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli satima da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i uljudni i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

RAK
Puni saosjećanja, razumijevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspjesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći da povjerite bilo koju tajnu. Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sljedeći put izađete sa svojim „najboljim drugom” na kafu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.