Portal 072info

Ovo su neke “cake” pomoću kojih partnera možete očarati poljupcem

Iako se kaže da je kod poljupca najbitnije slijediti svoje osjećaje i pratiti partnera ipak postoje neke “cake” uz pomoć kojih svoju bolju polovicu možete očarati poljupcem. Legendarna holivudska glumica Mae West još je davnih dana izjavila da je muškarčev poljubac njegov potpis stoga bolje vam je da se potrudite i svoj “rukopis” dovedete do savršenstva.

Ovo je pet znstveno dokazanih činjenica koje treba imati na umu ako želite oboriti s nogu vašeg partnera ili partnericu umijećem ljubljenja.

1. Ritam i tempo
Uhvatite ritam njenog disanja i pomozite joj da opušteno diše dok se ljubite. Žene koje ne osjećaju da ih muškarci “guše” dok se ljube biti će raspoložene za duge poljupce. Uzmite nekoliko trenutaka i usredotočite se na način na koji se ona ljubi. Slijedite njen jezik i tempo koji joj odgovara. Poduzmite sljedeći korak tek kada ste sigurni da ste u istom ritmu kao i ona.

2. Približite se
Ono što mnoge muškarce čini nervoznim i nesigurnim prije poljupca je to što ne znaju želi li njihova partnerica isto. Kod takvih situacija stručnjaci savjetuju da uđete u njen osobni prostor i promatrate njene reakcije. Ako vas gleda u oči ili vas nagradi smiješkom ili prijateljskim poljupcem vrlo vjerojatno je da želi upravo što i vi. Najjednostavniji način da budete sigurni u to je da dodirujete njenu kosu. Budući da je to intimna gesta ona će ili odustati ili odgovoriti sa smiješkom što znači da je zainteresirana.

3. Poljubac u vrat
Žene obožavaju poljupce u vrat. Ne samo zbog toga što im je to drugo najomiljenije mjesto za poljupce nakon usana već i zbog toga što ih poljupci u vrat beskrajno uzbuđuju. Jedna američka studija došla je do zaključka da samo 10% muškaraca uživa u poljupcima po vratu, dok nasuprot toga u takvim poljupcima uživa čak 96% žena.

4. Pazite na zadah 
Loša oralna higijena definitivno je loš start na koji morate pripaziti. Čak i ako je zainteresirana za vas, neugodan zadah može sve uništiti. Možete se ljubiti najbolje na svijetu, ali to neće ništa značiti ako osoba s kojom se ljubite ne može disati od vašeg zadaha, prenosi Večernji. Uvijek imajte na umu da se žene često u procjenjivanju muškaraca oslanjaju na mirise i okuse.

5. Budite kreativni
Žene se obično žale da muškarci nisu zainteresirani za razne varijacije pa ljubljenje doživljavaju kao dosadno, ponavljajuće pa čak i mehaničko. Potrudite se biti kreativni i unesite neke promjene kako bi razbili ustaljenu rutinu i potpuno osvojili svoju partnericu. Isprobajte “usisavanje” – nježno ljubite njenu gornju usnicu, dok ona lagano gricka i siše vašu donju usnicu, a zatim se zamijenite. Tu imajte na umu i zlatno pravilo: nikada ne stavljajte svoj jezik u njezin usta dok niste sigurni da je atmosfera dovoljno zagrijana.

Podijelite članak