OVO SU POZNATI UČESNICI ZADRUGE 6! Potpisali su UGOVORE, sprema se haos

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rijaliti “Zadruga 6” ponovo će početi u septembru, a kapija velelepnog imanja u Šimanovcima biće otvorena za nova lica. Međutim, kao i svake sezone, nađu se tu i stara lica, koja su ili povratnici, ili su odlučili da se na drugačiji način predstave publici.

Evo ko će sve od starih zadrugara naći na imanju u Šimanovcima početkom septembra.

Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu 6!

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti ,,Zadruga 6″, a kako se spekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone.

– Stanija ulazi kao gost, jer za nju je više previše da ostaje tamo sve vrijeme. Ona zavrti priču sa muškarcima i djevojkama, napravi haos i nestane, što bi se reklo. Stanija je neko ko uvijek izazove ljubomoru kod zadrugarki, jer koji muškarac se ne bi borio za nju? – govori izvor.

ČITAJ JOŠ:  Hana Hadžiavdagić glavna tema Zadruge: Nazivaju je...

Pored Stanije, kako se spekuliše, ulazi i njen bivši dečko Marko Marković. Kršni Crnogorac će se ponovo takmičiti u rijalitiju za glavnu nagradu, a da li će doći do pomirenja sa Stanijom, ostaje nam da vidimo kada spektakularna sezona bude počela.

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija naćiće se i Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker, koji je svoju šansu već imao u četvrom serijalu. Neca je potpisao ugovor sa Pinkom, a pored njega, sa sobom će povesti i brata blizansa Predraga Lazića Pecu, kom će ovo biti prvi put u rijalitiju.

– Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpio veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam riješio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrijede, da im neće uspjeti – govori Neca i dodaje:

ČITAJ JOŠ:  Hana Hadžiavdagić glavna tema Zadruge: Nazivaju je...

– Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti, Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam.

Još jedno, vrlo dobro poznato ime će se naći u rijalitiju ,,Zadruga 6″, a to je bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović. Nakon što je diplomirala novinarstvo, Anja je odlučila da ponovo zakorači na velelepno imanje.

– Istina je, bila sam na razgovoru, pričali smo o svemu, ja nekako kad odem u Pink, to mi je kao druga kuća, uvijek sam dočekana i ispoštovana maksimalno. Videću šta će biti, ovo je bio samo razgovor, pričali smo o uslovima, o svemu, tako da treba mi samo malo vremena da razmislim – izjavila je Anja.

ČITAJ JOŠ:  Hana Hadžiavdagić glavna tema Zadruge: Nazivaju je...

Pored ovih imena, šuška se da će Kristijan Golubović sa djevojkom Kristinom Spalević takođe biti dio imaginarijuma.

3118381-kristinaspalevickristijangolubovic-ff

Lepi Mića, kako saznajemo, takođe će se naći u ,,Zadruzi 6″, a to nam je potvrdio izvor blizak njemu.

– Mića je neko ko je dosta pomogao rijalitiju i neko ko ima veliko poštovanje od strane čelnika. On uvijek prozre zadrugare i uđe u njihove najintimnije stvari na samo njemu poznat način, a onda to i pokaže javnosti, pa se svi ti ljudi otkriju i pokažu prava lica. Tako je prije neki dan otišao na razgovor, dogovorio sve šta treba i onda ćemo ga gledati opet u rijalitiju – govori izvor.

Kurir/Republika

GODISNJICA
MARKETING