Portal 072info

Ovo su tri najveće opasnice u Zodijaku: Voljeće vas kao Boga, ali se ne usuđujte da ih povrijedite

One su divne, šarmantne, sofisticirane i učinile bi sve za čovjeka kog vole. Zbog njega idu i kroz vatru i vodu, ako treba i pješke do Mjeseca, ali ako joj se samo učini da joj on okreće leđa bolje bi mu bilo da nestane sa lica Zemlje. Otkrijte kojim to horoskopskim znacima pripadaju ove fatalne i neumoljive dame.

 por1

LAV

Lavica je žena krajnosti- ako te voli, obožavaće te bez ostatka, a ako ne, mrziće te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u umiljato mače. Njoj su u ljubavnom odnosu vrlo bitne 2 stavke – da bude veći autoritet partneru nego on njoj i da se fantastično slažu u seksu, jer je izuzetno čulna osoba. Ukoliko su ti uslovi ispunjeni, nema prepreka za njenu sreću i emotivnu ispunjenost.

Naravno, njen muškarac mora da joj se svakodnevno divi i što ćešće govori da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek- djelo. Pored toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija.

Međutim, bajka počinje da se ruši kad on zbog premora prvi put odbije da vodi ljubav sa njom. Sljedećeg jutra dočekaće ga kola izgrebana ključem, jer to je Lavici očas posla i odradiće bez trunke griže savjesti, samo da se njen ego vrati u normalu. Ako slučajno pogleda neku mlađu ili zgodniju od nje, treba da se spremi sa višesatni monolog. Lavovi imaju tu moć da svakog ubijede da je crno bijelo, pa će tako iskoristiti i ovakvu situaciju da je skroz preokrene i da uvijedi partnera kako je više ne voli, kako njihov odnos gubi svaki smisao i tome slično, iako njemu to nije ni na kraj pameti.

Ako joj onako uzgred kaže da mu se čini da joj bokovi djeluju malo širi nego prošle godine, uopšte ne treba da se iznenadi kad se ona pojavi sva skockana niotkuda, popne se na haubu izgrebanih kola i iz svoje poveće skupocjene torbe izvuče čekić i lomi sva stakla dok je on u njima. Vjerovatno će sačekati momenat da on u njima bude još sa nekim, kako bi ga dodatno osramotila, ali to neće predstavljati nikakvu blamažu za nju.

ŠKORPIJA

Ona je femme fatale u samom smislu te riječi, biće sa nevjerovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosjek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primijetiti i zauvijek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami ”žrtvu ” da momentalno poželi da postane njen plijen. Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu, ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće. Muškarac svjestan sebe, sa kojima može da uživa u visokointelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što joj hrani srce i dušu. Ona se uopšte ne stidi da pokaže svoja najdublja osjećanja i otkrije najskrivenije želje onom koga voli, jer nju ni ne zanima ceo svet već samo mikrokosmos koji je izgradila za sebe i partnera.

Međutim, ako slučajno pokuša da je nadvlada ili je sputa, biće sankcionisan. Možda ne odmah, ali Škorpija ima izuzetnu memoriju i zna da je osveta najbolja kad se služi hladna pa će strpljivo čekati pravi momenat. Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli. Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije dijelove duše, gotovo kao da ima skrivene moći.

Ukoliko od partnera sazna nešto što joj se ne dopada. U tom slučaju, njoj neće biti problem da vas usred svog zavodničkog plesa veže za krevet, obučenog u sado- mazo opremu i na trenutak se izgubi. Ona neće nestati zato što je to dio njenog rituala pred sam seksualni čin, već će nečujno izaći iz stana, ključ ostaviti ispod otirača i pozvati vašu mamu da hitno dođe kod vas jer je ona, avaj, nečim spriječena. Kako ćete vi mami da objasnite da nije rodila bolesnog perverznjaka već je sve samo igra, to Škorpiju ne zanima. Ako još uspije da nagovori drugaricu da vam se uvuče u krevet pre nego gospođa mama stigne, biće to njen potpuni trijumf.

STRIJELAC

Ženi Strijelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno aktraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvijek raspoložena da isproba nešto neobično, nevjerovatnog temperamenta, san je svakog muškarca. Ona u pronalaženju onog pravog može da uđe u sijaset veza, koje će se najčešće završavati burno upravo zbog njenog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome napipa slabu tačku i onda ga ujeda dok (metaforično) ne iskrvari.

Međutim, kada nađe onog koga je želela spremna je da mu se maksimalno posveti i da mu bude vjerna do kraja života. Za nekog muškarca žena Strijelac može biti savršen i lijepo upakovan dar od Boga, ali on izuzetno mora da vodi računa o svom ponašanju, jer će mu se u suprotnom sve obiti o glavu.

Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim a ona bi sad i odmah sve, na njega će sasuti čitavu bujicu ljutitih i za jednu damu nimalo prikladnih riječi. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj grešci, kada je obuzme bijes ona gubi kontrolu nad sobom i ume da vrijeđa drugu stranu do iznemoglosti. Ako je njena druga polovina u bilo čemu uspješnija od nje, učiniće sve da mu taj usjpeh izađe na nos jer je pravi majstor za stvaranje neprijatnih situacija ni iz čega. Nije potrebno da osjeti da je bilo kojim svojim gestom pravite ljubomornom, ona će od najmanje sitnice napraviti dramu ako uvrti sebi u glavu da je nečim ugrožena.

Ona je ta koja će da polomi servis za ručanje koji vam je poklonila vaša baka pred zabezeknutom rodbinom samo zato što joj niste pohvalili predjelo ili da vam prospe piće u lice u prepunom restoranu, ostavljajući vas u čudu a dva sata kasnije napraviće se kao da se nije desilo ništa i umiljavaće vam se poput djevojčice. To čini jer je njoj ljubavni život glavna sfera i ako u tome kiksne, zna da neće moći dugo da se oporavi. Zato bira možda ne baš najbolje načine da voljenog muškarca drži pored sebe, jer smatra da su sitne (bar ih ona smatra takvim) pakosti onaj dragoceni začin koji vašoj vezi daje pravi ukus.

Podijelite članak