Portal 072info

Ovo su trikovi uz kojih ćete podići samopouzdanje u krevetu

Nekada je teško osjećati se seksi u krevetu. Možete da dobijete samopouzdanje tokom poslovne prezentacije, ali nekada može da se desi da se u krevetu osjećate loše, prenosi Blic. Nije moguće preko noći postati seks boginja ali uz pomoć ovih savjeta možete da podignete samopouzdanje.

Seksi donji veš
Sigurno izgledate dobro i u klasičnom grudnjaku i gaćama, ali ako nosite nešto što nije baš u vašem stilu, može da vam prodrma samopouzdanje.

Igrajte uloge
Seksualna prerušavanja su nešto što su svi uradili. Ali ovdje se ne radi o francuskoj sobarici već o totalno drugoj ličnosti čiju seksualnost želite da dobijete, kao na primer Niki Minaj.

Pustite muziku
Ne mora da bude spora, a ni romantična kao John Legendova pjesma “All of Me”. Slušajte nešto što vas čini seksi i senzualnim. Nešto što će da vas učini da nemate granice i da se ponašate ludo.

Stavite poseban parfem
Znate onaj parfem koji stavite za posebne datume, kao što su vjenčanja i prvi sastanci. Ovo će vam prodrmati samopouzdanje.

Stavite ulje na kožu 
Esencijalna ulja čine kožu da izgleda sjajnije i glađe. Savršeno je kao alternativa za skupi donji veš. Utrljajte malo ulja u tijelo i pogledajte se u ogledalu. Izgledaćete kao model za kupaće kostime.

Aksesoar
Kada se skinete, ostavite nakit na sebi. To će vam dati utisak kao da ipak imate garderobu koja vas čini seksipilnijom.

Podijelite članak