Portal 072info

Oženio se Pero Gudelj, srce mu je osvojila Zeničanka!

Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj, ponovo se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marinković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj.

Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za N,emačku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
 Juče je sletila na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu i veselje, slavilo se do zore.

Peri stižu čestitke sa svih strana. Između ostalih javila se i Kada Radetinac, sarajevska vidovnjakinja i iscjeliteljka, koja je još dok su se na Koševu borili za Perin život, najavila njegov oporavak, novu ljubav i svadbeno veselje.

Posebno je dirljiva čestitka Huse Pajića u kojoj se, između ostalog, kaže:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Dragi moj Pero, Bog voli insane! Onaj ko se tebi zamjerio samo ga može kazniti, ko može tebi zlo pomisliti taj treba da se zastidi do kraja života. Koliko si samo usta nahranio! Uživaj u životu, ti si to zaslužio – piše.

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Sve što je tražila, udovoljio joj je i poručio joj “sretno ti bilo”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

aura.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME