1mina W3l
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 8, 2022 @ 17:35
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Posljednjih dana u Zadruzi vlada opšta panika i to nakon što im je jedna od gošći – Mina Vrbaški, po svemu sudeći unijela koronu u Bijelu kuću. Po komentarima vjernih gledalaca rijalitija, neki od učesnika već imaju simptome kovida, a voditelji su primorani da sa rajskog ostrva vode emisiju!

Mnoge gledaoce je zbunilo to što je učesnica Milana Šarac Mima u jednom momentu povučena iz programa, pa dok su mnogi na Instgaramu i Tviteru nagađali da je to urađeno kako se ne bi nervirala, jer je napadaju zbog afere sa oženjenim Grujom, neki su imali drugu teoriju.

Naime, oni vjeruju da je Mima jedna od prvih koja je dobila simptome korone, te da ju je produkcija odvela u izolaciju predostrožnosti radi.

Komentari pljušte

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Evo počelo je. Mima ima temperaturu, prenijela im je Mina koronu – jedan je od komentara na Tviteru, do su se drugi pitali gdje je voditelj.

Ovu priču umnogome potvrđuje i činjenica da voditelj Zadruge, Milan Milošević, koji je do sada sjedio za crnim stolom sa zadrugarima, od preksinoć emisiju vodi sa rajskog ostrva i putem televizora komunicira sa učesnicima.

– Zašto je Milan van Bijele kuće? – pitao se jedan tviteraš, pa su mu drugi otkrili detalje.

– Mina je dobila koronu, a on je bio s njom u kontaktu.

Razlog za ovo je, kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, nedavna posjeta Mine Vrbaški zadrugarima. Ona je u Bijelu kuću ušla nakon Nove godine i to kako bi podijelila poklone pojedinim učesnicima, te je, logično, sa mnogima od njih bila u kontatku.

Samo dva dana nakon toga, starleta je završila u bolnici, kada se ispostavilo da ima koronu! O tome je i sama obavijestila javnost putem Instagrama, a na Badnje veče je otkrila kako se osjeća.

Oglasila se iz bolnice

– Badnje veče provodim u bolnici. Sastavilo me je sve, upala pluća, korona, pad imuniteta. Već treći dan sam u bolnici. Imala sam temperaturu 39.6, malaksala sam bila skroz. Strašan kašalj, ali sad mi je bolje, primam bukvalno 15. infuziju – rekla je Mina za “Pink.rs”.

Upravo to je produkciji Zadruge bio signal da povede računa da se virus ne širi, pa danima sprovode rigorozne kontrole kako se virus ne bi raširio. Svakoga ko osjeti bilo kakav simptom, oni će povući na neko vrijeme i odvesti kod ljekara, a do daljnjeg će i voditelji biti na distanci. Posebno je uznemirujuće što je i Milan Milošević bio u kontaktu sa Vrbaški, zbog čega je sa zadrugarima na daljinu, iako nema nikakve simptome, na sreću.

Svakako, produkcija će svakome kome je potrebno, ukazati pomoć. Ipak, činjenica da je prošlo skoro nedjelju dana od Minine posjete i da nema drastičnih slučajeva, mnogima je olakšalo cijelu situaciju.

LIDER