Penzioner je zbog Lepe Brene preskočio ogradu: Zaštitari ga htjeli maknuti, ali ona nije dala

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Počela sam nastupati s 22 godine. Radim to već 40 godina i sve mi je teže zadržati emocije. Iskreno, nisam mislila pjevati ovoliko dugo, iskrena je bila pjevačica Lepa Brena na koncertu u Nedelišću.

Pjevačica je dvije večeri zaredom nastupila na tradicionalnoj manifestaciji ‘Mesap jesen 2022.’.

Varaždinskim i međimurskim obožavateljima otpjevala je presjek hitova iz dugogodišnje karijere. Dvorana je bila prepuna, Brenina energija i izgled su svima godili, no zbog problema sa zvukom posjetitelji je, nažalost, nisu najbolje čuli. Pjevačica je pokušala riješiti stvar, no nije uspjela.

Foto: IVAN AGNEZOVIC

Po običaju, Brena je oko sebe okupila različite generacije. Mladi u 20 – ima, njihovi roditelji, pa i bake i djedovi nisu htjeli propustiti koncert najveće jugoslavenske pjevačke zvijezde.

Kako prenose mediji, Hitna pomoć je bila potrebna za šestero penzionera, koji su izgubili svijest. No jedan penzioner je bio u takvoj snazi da je bez problema preskočio ogradu i popeo se na binu. Zaštitari su ga htjeli maknuti, Brena nije dozvolila. Obožavatelj je ostao na bini i zaljubljeno gledao u nju dok je pjevala. Nakon Nedelišća, folk zvijezda će 3. decembra nastupiti u Bjelovaru i dalje nastavlja zimsku turneju.

GODISNJICA
MARKETING