Penzioner Toni kod Senada: Žena nikada nije sumnjala, ne smije da sumnja

„Ja uvijek moram voljeti svoju ženu, život je takav. Preko 50 godina smo u braku”

Popularni penzioner Toni bio je gost Face televizije. Postao je HIT na internetu nakon što je objasnio svima kako trebaju vježbati, raditi na sebi i prestati se žaliti.

„Rođen sam u Makedoniji. Selo mi se zove Riječani. 10-15 godina nisam bio u BiH. Često sam išao za Dubrovnik. Sad su ceste popravili pa to lijepo izgleda. Drago mi je da sam došao“, rekao je Toni u uvodu.

Komentarisao je i vozača Face televizije

„Vozač ne može biti bolji. Stabilan, sve vidi i gleda. Dobar Vozač“, rekao je Toni.

Njegova linija mnogima je fascinantna

„Cijeli život imam 70 kg težine. Slano, slatko, ljuto, gorko, ne biram hranu, šta mi duša hoće to jedem. Oženjen sam, jednom. Ljubav se ne kupuje. Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo i to održava čovjeka. Možeš ti i druge voljeti. Supruga mi je prešla 70 godina, nije stara“, rekao je Toni.

Toni je u studiju Face-a ekskluzivno pokazao starije fotografije svoje porodice.

„Lijep, pametan, zgodan i bogat, takve muškarce žene vole. Kod mene i moje žene je bila duša i tijelo, zajednički. Žena se zove Nazlije. Imamo jednog sina, lijep na majku, a pametan na tatu. Imao sam i prvi Mini moris u bivšoj Jugoslaviji. Bio je jedini auto koji se ne može prevrnuti. Odijelo čini čovjeka. Od rođenja nas uče, pazi sine da te sunce ne hvata u krevet, bit ćeš lijen. Moj sin ima mog lijepog unuka, on je pravi laf“, rekao je Toni pokazujući stare fotografije.

„Ja uvijek moram voljeti svoju ženu, život je takav. Preko 50 godina smo u braku. Ne volim brkove, ali sam ih morao pustiti radi Arapskih projekata, bio sam maneken. Bavim se svim borilačkim vještinama. Sve znam. Vježbam i dan danas“, kazao je Toni te dodao:

„Žena nikada nije sumnjala, ne smije da sumnja. Ja nikada nisam kasnio po noći. Trebaš čuvati i obrve i kosu, cijelo tijelo. Kosu na suho treba trljati. Umij se, skidaj se muški. Bakcili znaju gdje treba da idu. Kod mene nemaju šta da traže. Starost ne postoji, zapamtite. Uzmeš malo variva radi stomaka. Čovjek ima dvije glave. Privlačnost, topla žena. Trebaš biti pravi muškarac, a taj mora biti zdrav“, poručio je Toni.

Toni je naglasio da je ostao bez roditelja sa 15 godina te da je bio miner

„Praviš rupe da stavljaš petarde, njive sam morao kopati. Bolest ne postoji. Djece mi je žao koja imaju rak. Ja sam čovjek kao svi drugi, ali želio bih da svi budu zdravi i da ne idu kod doktora“, naglasio je Toni.

Toni je konstatovao da od bh. Političara samo zna Bakira.

„Hvala bogu imam za kruh i mlijeko, gdje će veće bogatstvo. Svega ima, samo nema nas. Kod Boga svi idu čisti. Ovdje plaćamo sve. Ljudi godinama ne mogu da se kreću, mrdati ne mogu. To je ta kazna, a ko je dobar čovjek, jučer smo pričali, a danas umro. Kod Boga smo svi čisti. Ovi nije Džennet. Gdje si čuo da je neki velikan umro normalnom smrću“, dodao je Toni te nastavio:

„Meni se kod muslimana klanjanje najviše sviđa. Ujutru se dižeš rano, umiješ se i opereš. Onda legneš, vježbaš, dižeš se gore. Djetinjstvo uvijek ostane. Dove uvijek ostanu, a Toni se pohvalio da zna neke od njih u emisiji uživo. Konstatovao je da su ga to naučili od malena te da smo svi ljudi.

„Žene me bolje razumiju“, rekao je Toni nakon što je pogledao anketu sprovedenu među građanima Sarajeva o njegovom čuvenom snimku.

„Ja poštujem ljude koji nisu zlo“ rekao je Toni.

Toni je u studiju CD-a demonstrirao te objasnio neke od vježbi.