Portal 072info

Pet fatalnih ljepotica Zodijaka! Da li ste na spisku?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ali, prema stručnjacima iz oblasti astrologije, ovih 5 pripadnica nežnijeg pola, koje su rođene u određenim znakovima, definitinvno pobeđuju kada je u pitanju ljepota, seksepil i magnetna privlačnost!

Ovan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svijetlih očiju ili naizgled sasvim obično riječeno, prelijepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Lav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislte da je ovdje reč o prosečnoj ljepoti, prevarii ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute ljepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Škorpija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake konstitucije. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, su epiteti koji neretko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se doteruju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome i omanu. Kada reši da vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Srećan je čovek koga Škopija zavoli iskreno.

Strijelac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dame u znaku Strelca su najzgodnije u cijelom zodijaku. Prosečne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talenat da se ističu. Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju uradiće to na pravi način i sa odmerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju.

Vodolija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe, izvajane, noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odjeći, one znaju da kada pred svog izabranika stanu nage, niko tu neće razmišljati o odjeći. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME