Portal 072info

Pet stvari koje ti dečko nikad neće priznati

Dečki neke stvari nikad ne priznaju jer se boje da neće biti tolike face. Ima stvari koje ti dečko neće nikad reći, no dobro ih je znati.

1. On voli biti tvoj dečko

Pa tko ne voli biti zaljubljen? Mnoge cure misle da dečki vole svoju slobodu i da se smire tek kad su stariji, no nekim dečkima to uopće nije bitno. Oni vole biti u vezi i čuvati te kao pravu princezu.

2. Glumiš nedodirljivu? Griješiš!

U početku te igrice i natjecanja mogu biti slatke jer je to sve dio zavođenja. No, kad te pusti u svoje srce i otvori ti se, tad se stvari malo mijenjaju. Konstantno privlačenje i dobivanje neće vas zbližiti već ćeš ga samo mučiti.

3. Nekad se brine da ćeš mu dati košaricu

Ako si s nekim dečkom, onda mu se sviđaš i točka. Iako provodiš puno vremena razmišljajući o tome kako ga zadržati, biti mu privlačnija i ljepša, vjeruj nam, on se puno više grize razmišljajući hoćeš li ti napucati njega.

dečko

4. Ne voli kad mu frendovi govore da si zgodna

Jedan od najvećih muških strahova vezan je uz to da mu frend otme curu. Osim poniženja, gubi i prijatelja i djevojku, a to je puno za “hendlati”. Mislim, super mu je to što te njegovi frendovi odobravaju, no tanka je granica između odobravanja i upucavanja.

5. Ne vole dok si preprisna s njegovim frendovima

Ovo je direktno povezano s brojem četiri. Iako im je super da ti se sviđaju njegovi frendovi, ne voli dok ta prisnost preraste u flertanje. Bez obzira na to što se trudiš svidjeti njegovoj ekipi, nemoj se previše truditi jer možeš napraviti totalno kontra efekt. On će ti to zamjeriti, a frendovi bi mogli pomisliti da im se upucavaš.

Podijelite članak