Portal 072info

Pet stvari zbog kojih je korisno biti s kretenom

U vezi s kretenom ćeš napraviti cijeli popis karakteristika koje ti se ne sviđaju i sljedeći put ćeš biti pametnija. Sigurno će i on naučiti barem nešto, što znači da ćeš ga malo popraviti.

Naravno da nikome ne želimo dečka kretena, ali ako si bila u vezi s jednim, nemoj na to gledati kao na propali pokušaj ljubavi niti tugovati zbog izgubljenog vremena  – gledaj na to kao korisnu lekciju. Evo zašto tvoj brodolom od veze zapravo i nije tako strašan.

Naučit ćeš što ne želiš u vezi
 
Nije važno znati samo što želiš, nego i ono što ne želiš. U vezi s kretenom ćeš napraviti cijeli popis karakteristika koje ti se ne sviđaju i sljedeći put ćeš biti pametnija.
 
Znat ćeš se zauzeti za sebe
 
Kreten će vjerojatno praviti budalu od tebe, a s njim ćeš s vremenom naučiti kako se zauzeti za sebe i izbjeći novog kretena koji će htjeti isto.
 
Malo ćeš ga ipak popraviti
 
Sigurno će i on naučiti barem nešto, što znači da ćeš ga malo popraviti, što znači da si učinila dobro djelo.
 
Možeš upozoriti druge
 
Kratka veza s kretenom može te pretvoriti u junakinju, ako pošalješ upozorenje svim potencijalnim žrtvama. Dobro ne baš svima, ali sigurni smo da ćeš pomoći barem jednoj curi da ga izbjegne.

Vjerojatno je bio jako zgodan  
 
Budimo realni, većina žena toleriše kretene jer su ugodni oku. Nemoj plakati zbog toga što niste uspjeli, budi sretna zbog toga što si barem na neko vrijeme imala jako seksi frajera.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box