Portal 072info

Pet zajedničkih osobina muškaraca koji varaju

Iako niko ne voli da mu drugi kopaju po privatnim stvarima, nešto je sasvim drugo, ako se on boji ostaviti svoj telefon bez nadzora, kad je s tobom • Za muškarce koji su nesigurni, vjerojatnije je da će varati.

ON flertuje sa svakom ženom, koja mu se nađe na putu.

1. Strah

Iako nitko ne voli da mu drugi kopaju po privatnim stvarima, nešto je sasvim drugo, ako se on boji ostaviti svoj telefon bez nadzora, kada je s tobom.

2. Iskompleksiranost

Za muškarce koji su nesigurni, bilo u vezi svog izgleda, bilo u vezi svoje plaće i slično, 3 puta je vjerojatnije da će varati, otkrilo je jedno američko istraživanje. Varanjem se tako osjećaju kao “veći frajeri”.

3. Narcisoidnost

Narcisoidni muškarci skloniji su varanju, jer im nedostaje suosjećanja te žene vide isključivo kao objekte. Oni su sebi najvažniji, plus što misle da imaju pravo raditi što god hoće.

4. Nedostatak intimnosti

Jedno je ako je tvoj dečko oduvijek bio hladan te je teško davao komplimente i pokazivao ljubav. No, ako je takav postao odjednom, to bi mogao biti znak problema. Posebno ako si mu se već požalila na njegovo ponašanje.

5. Flert

Jedno je biti ljubazan, a sasvim nešto drugo flertovati sa baš svakom ženom, koja se nađe u njegovom društvu. To ne mora nužno značiti da će varati, ali ako je zauzet, tako bi se trebao i ponašati, piše Index.

Podijelite članak