Portal 072info

Pijani napali policajce, dvojica bili i drogirani

p 44
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Policijske službenike Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su jučer napala četiri lica, dok su bili na dužnosti. Prema riječima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, lica inicijala M. H., S. L., S. Č. i M. V. napala su policijske službenike oko 21.20 sati dok su vršili redovnu kontrolu saobraćaja.   

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Policijski službenici su zaustavili putnički automobil marke „Mercedes“ kojim je upravljalo lice inicijala M. V. iz Nikšića, Republika Crna Gora. U trenutku alkotestiranja policijskim službenicima je prišlo lice inicijala M. H. iz Trebinja, koje je prvo verbalno, a nakon toga i fizički napalo policijske službenike. Dok su policijski službenici nastojali da lice M. H. smire i liše slobode, u napad na policijske službenike priključila su se još tri lica inicijala S. L. iz Trebinja i S. Č. te M. V. iz Nikšića, Republika Crna Gora – izjavila je Cvijetić i dodala da su u ovom napadu dva policijska službenika zadobila tjelesne povrede koje je evidentirala Služba hitne medicinske pomoći u Trebinju. Policijski službenici su sva lica alkotestirali i testirali na prisustvo opojnih droga i psihoaktivnih lijekova. Testovi su pokazali da je lice inicijala M. H. imalo 1,25 g/kg alkohola u krvi, lice S. Č. je imalo 1,22 g/kg alkohola u organizmu, lice inicijala M.V. je imalo 1,09 g/kg alkohola u organizmu i lice inicijala S .L. je imalo 0,58 g/kg alkohola u organizmu. Također, kod lica inicijala M. H. i M. V. utvrđeno je da su pod dejstvom psihoaktivne supstance „amfetamin – istakla je Cvijetić. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

O ovom događaju obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se dokumentuje krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“ i da se u redovnoj proceduri podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Brat brutalno ubijene Arnele Đogić: Možemo samo nastaviti borbu, jer živ pod zemlju se ne može

Portal 072info

BiH: Sedamnaestogodišnjak teže povrijeđen u naletu teretnog voza

Portal 072info

Turčinu koji je ubio dvojicu trgovaca devizama određen pritvor

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME