Screenshot 3 1477 26


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić izazvao je pravi haos na društvenim mrežama nakon što je danas objavio story na Instagramu, a potom ga brzo i obrisao. Naime, Pjanić je objavio emotikon smajlija na crnoj podlozi što su brojni navijači Barcelone protumačili kao njegovu reakciju na prethodne izjave Barcinog trenera Ronalda Koemana.


Iako je Pjanić izbrisao story, to navijačima Barcelone nije bio problem da ga uprate te podijele fotografije na društvenim mrežama na kojem su počele žestoke rasprave na temu Miralema i Koemana.

Podsjetimo, Koeman je ranije danas rekao bh. reprezentativac opet mora čekati i iskoristiti priliku za igru te da se mora pomiriti s činjenicom da je u velikim klubovima konkurencija uvijek velika.


Koeman je rekao da su De Jong, Busquets i Pedri imali prednost u odnosu na Pjanića, a da na kraju svega igraju samo najbolji igrači.

Posljednji put kada je Pjanić igrao meč od prve minute bilo je protiv Eibara 29. decembra prošle godine, u remiju rezultatom 1:1, nakon čega je svoju šansu uvijek čekao s klupe za rezervne igrače.

“U posljednje vrijeme je igrao malo, birali smo drugačiju postavu na sredini terena i igrali su De Jong, Busquets i Pedri. On mora još raditi kako bi napravio neku promjenu. Situacija je komplikovana, ali u velikim ekipama uvijek postoji konkurencija. Na kraju, uvijek igraju najbolji”, rekao je Koeman za našeg igrača.

Klix