PJEVAČ JE PREKORAČIO BRZINU: Emiru Aličkoviću oduzeta vozačka dozvola

emir lapsus2 e1633868963707 750x422 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevaču “Lapsus benda”, Emiru Aličkoviću, oduzeta je vozačka dozvola zbog prekoračenja brzine zbog čega će morati da plati kaznu od 500 maraka.

Naime, pjevač je prije dva mjeseca svojim automobilom jurio ka Bijeljini, gdje je imao nastup, kada ga je zaustavila saobraćajna policija. Tada su utvrdili da je pjevač vozio više od dozvoljene brzine, zbog čega su mu napisali prekršajnu prijavu.

ČITAJ JOŠ:  Pitanje svih pitanja: Koliko seksa je dovoljno?

Sudija za prekršaje odredio mu je kaznu od 500 maraka i oduzeo mu je vozaču dozvolu na dva mjeseca. Za nekoliko dana, vozačka dozvola bi trebalo da mu bude vraćena, a pjevač je svoju kaznu uredno platio.

Aličković je pred policijom ponašao sasvim pristojno, i nije pravio nikakve problema, kada je saobraćajac odlučio da mu napiše kaznu. Nije bio pod dejstvom alkohola.

-Tačno je. Šta da kažem, dešava se. Dozvola uskoro treba da mi bude vraćena. Ne mogu da kažem da nisam kriv kad jesam, neću da poričem. Kažnjen sam i idemo dalje, ubuduće ću obratiti pažnju – rekao je Emir.

ČITAJ JOŠ:  Otkrijte koliko se ljudi u svijetu preziva baš kao i vi

GODISNJICA
MARKETING