Pjevačica Indi, nakon što je smršala 22 kilograma, ponosno pokazuje izvajano tijelo

6 180

Pjevačica Indira Indi Aradinović prošla je kroz pakao nakon operacije smanjenja želuca, a promjena u njenom izgledu je očigledna.  Nakon komplikacija i dužeg boravka u bolnici Indi je skinula 22 kilograma, a svoje tijelo ponosno pokazuje. Ovog puta se fotografirala nagog stomaka, a komplimenti nisu izostali. 

Jede meso

– U krugu života ne postoje ni pobjeda ni poraz. Postoje samo promjene – napisala je ona uz fotografiju.

Na pitanje kako izgleda njen dnevni, sedmični meni Indi nam je nedavno odgovorila: “Uvijek jedem meso, salate, definitivno mogu 100 grama za jedan obrok, a opet za drugi obrok još sto… ili manje ili više, ali uglavnom 100 grama”.

Ffotografirala se nagog stomaka
Ffotografirala se nagog stomaka

Indi savjetuje da svako od nas treba da vodi računa o svom zdravlju i da postoje drugi, bezbjedniji načini za reduciranje tjelesne težine.

Pohvale na Instagramu

– To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lijeni… Razumijem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka… Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god – kaže pjevačica.

Na Instagramu su mnogi fanovi komentirali njenu fotografiju, na kojoj je vidno mršavija. Iako je većina hvali, mnogi kažu da je količina hrane koju unosi premala i da će to tek uticati na njeno zdravlje.

Avaz

Prethodni članakUsmrtio punca, punicu i bivšu suprugu, teško ranio njenog brata
Sljedeći članakProf. Jahić, doktor koji je ugradio stentove poznatom novinaru: Hadžifejzović je dobro