tijana
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Srbijanska pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao „Žena od sultana“, prema njenom velikom hitu, objavila je novu pjesmu „Kako ostaviti lava“, koja broji milionske preglede na YouTubeu.

Prema planu

FIXGEHALT

Prezadovoljna je pjesmom, ali, također, smatra da nikada neće nadmašiti uspjeh svoje prve pjesme, po kojoj je postala i prepoznatljiva. Pjevačica nastupa širom Balkana te je za „Avaz“ otkrila da uskoro dolazi u Sarajevo, ali i s kim će snimiti duet.

Zašto se pjesma zove “Kako ostaviti lava”?

– Prije svega, dopala mi se muzika, a kada sam čula tekst, Šaran i ja smo se složili da se pjesma zove „Kako ostaviti lava“. Želim da nazivi mojih pjesama budu čudni i zanimljivi. 

LIDER

Sigurno ste zadovoljni kako je pjesma prošla kod publike.

– Prezadovoljna. Sve ide prema planu. Držim prva tri mjesta u trendingu po državama. Broj pregleda raste svakodnevno, komentari su pozitivni, tako da je sve odlično.

Ispuniti očekivanja

Koliko je teško, nakon pjesme “Žena od sultana“, ispuniti očekivanja publike i nadmašiti taj uspjeh?

– “Žena od sultana“ je fenomen i teško se može nadmašiti. Očekivano je da će ljudi upoređivati te pjesme, ali svaka je priča za sebe. Moje je da se trudim, a to i radim, da svaka sljedeća numera bude približna mom prvencu. Na prvom mjestu mi je da ljude koji me prate oduševim.

Poslovne saradnje

Planirate li neki duet?

– U planu je duet s Voyageom, ali to još nije detaljno dogovoreno, ali i sa Slađom Alegro i Samo Bobom. Ima zaista previše dobrih kolega koji se trude, tako da ne znam s kim bih još sarađivala.

Uskoro u Sarajevu

Zbog pandemije koronavirusa sve je dugo vremena bilo paralizirano. Kako se sada, nakon te pauze, osjećate na bini?

– Nastupam širom Balkana. Za sada je sve dobro, ispunjena sam kada vidim sav taj narod. Imam puno nastupa, uskoro dolazim u Sarajevo. Nadam se da nas više neće zatvarati, da možemo normalno da funkcioniramo. Nema ništa ljepše nego stati pred publiku i osjetiti emociju koju šalju ljudi.