Plata u kovertu, al’ zato “čuka” ima da sija: Milorad Dodik se pohvalio Breitlingom od 24.000 KM

Plata u kovertu, al’ zato “čuka” ima da sija: Milorad Dodik se pohvalio Breitlingom od 24.000 KM

Milorad Dodik (65) predjesnik Republike Srpske i lider SNSD-a, svoje milione troši na luksuzan život kakvim se malo građana RS, ali i BiH može pohvatili.

Naime, u javnosti se pojavila informacija da se predsjednik RS ponovio satom vrijednim preko 20.000 KM.

Tačnije, Dodik na svojoj ruci nosi Breitlingov sat od 24.000 KM.

“Milorad Dodik je ljubitelj satova, a posebno brenda Breitling. U prošlosti smo već pisali o tome a ovog puta smo primijetili novi sat na njegovoj ruci: Breitling Chronomat B01 Chronograph, pretpostavljamo sa ovom konfiguracijom brojčanika (fotografija nije dovoljno jasna). Radi se o 42mm velikom i 15.1mm debelom satu proizvedenom u čeliku sa detaljima u roze zlatu. Ovaj hronograf pokreće Breitlingov in-house mehanizam B01 koji radi u parametrima COSC-a te otuda dolazi ovako jaka cijena za jedan Breitling sat. Cijena cca. 12.000 eura”, piše “Sat na ruci”, stranica specijalizovana za procjenu satova.

Pored skupocjenih satova, porodica Dodik posjeduje i kuću i imanje u Gradišci vrijedno najmanje 300.000 KM, stan u Laktašima vrijedan preko 80.000 KM, kuću u Beogradu od 1.700.000 KM, stan u Banjaluci od 345 m2 kojem je nepoznata cijena i još nekoliko zemljišta i garaža… Pored toga su prijavili i automobil Golf 8 i Peugeot 3008.

Porodica Dodik posjeduje i nekoliko kompanija kao što su Fruit Eco, Leomax International, Trinity Media & Consulting, ZU Apoteka Green Line, Global Liberty d.o.o., Agape, Agro voće…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica