“Playboyev” model: Testira vjernost muževa svojih prijateljica

3 35
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Karolina Leker (Carolina Lekker),” Playboyev” je model koji se bavi iznimno neobičnim poslom, a sve je počelo jednom opkladom s prijateljicama.

Leker se kladila s prijateljicama da može testirati njihove odnose s partnerima, tačnije njihovu vjernost, a iz toga se izrodio unosan posao koji joj donosi zaradu od gotovo 4.000 KM po slučaju. Karolina uzme telefonski broj i Instagram profil svoje mete i počne s njim flertovati.

Ako to izvede uspješno i dogovori vrijeme i mjesto sastanka, dobije svoj honorar, a klijentica od nje dobije poruku da joj partner traži nešto sa strane. No ako je muškarac odbije i pokaže vjernost svojoj partnerici, Karolina ne uzima novac. Ipak, naglašava da većinu svojih honorara ipak dobije, a zaradu najčešće troši na kozmetičke operacije.

– Nemam mnogo iskustava s pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba slijediti plan da ga se ulovi jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima – pojasnila je za “Mirror”.

Karolina otkriva i četiri znaka koja pokazuju da vam partner nije vjeran, a to su neiskrenost, brzinski susreti, eksplicitne fotografije i nezadovoljstvo.