Pobjednica ‘Farme’ još čeka nagradu od 50.000 eura: ‘Mitroviću, daj pare, namam za hleb i lekove!’

Podijelite vijest

Pobjednica posljednje sezone reality showa „Farma“ rediteljka Jelena Golubović još uvijek nije dobila honorar, ali ni nagradu u vrijednosti od 50.000 eura od „Pinka“, i tvrdi da čelnici ove produkcije ignorišu njene poruke da nema para za hljeb i lijekove. U potpunom očajanju, Jelena je zbog svega pala u depresiju jer je, kako kaže, ova televizija zaradila ogroman novaca samo od njenih glasova.

„Oni ne shvataju da meni samo jedan lek za alergiju košta 40 evra i ne mogu da dišem koliko mi je loše. Skroz sam revoltirana i na ivici depresije jer ne mogu da dobijem novac koji sam zaradila teškom borbom u Lisoviću“.

– Ni dinar mi nisu isplatili, a „Farma“ se završila pre četiri meseca, iako mi je bilo obećano da ću čekati najduže mesec dana na nagradu i honorar koji sam ugovorila pre ulaska. Željko Mitrović mi se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke, kao ni Milica Mitrović. Kontaktirala sam i sa devojkom Ninom, koja je Milici „desna ruka“ kada je posao u pitanju, a ona mi je na poruku da nemam para za hleb i lekove napisala da to nije njihov problem. Oni ne shvataju da meni samo jedan lek za alergiju košta 40 evra i da ne mogu da dišem koliko mi je loše. Skroz sam revoltirana i na ivici depresije, jer ne mogu da dobijem novac koji sam zaradila teškom borbom u Lisoviću, gde je publika bila ta koja je mene izabrala za pobednika. A da ne pričamo o tome koliko novca su uzeli samo od poruka koje su moji fanovi slali, da bih ja pobedila, iz dana u dan – bez dlake na jeziku priča Jelena, koja ne može da vjeruje kako se ponašaju čelnici ružičaste televizije zbog kojih ne može ni predstavu da napravi.

– Obećala sam ljubiteljima mojih pozorišnih komada da ću režirati novu predstavu i to sam planirala da uradim od novca sa „Farme“, ali mi je i to sada uskraćeno. Kako kultura u ovoj zemlji da nađe svoj put kada je pored svega, vlasnici televizija uništavaju. Ne znam šta ću da radim, ali ukoliko ne budem isplaćena uskoro, moraću pravdu da potražim na sudu – iskrena je rediteljka.

Dok se bori sa teškim oblikom alergije, zbog koje je izgubila glas, ona svakodnevno pokušava da dođe do svog novca.

– Šta ću…kada nemam uzmem od Čupe, ali ne mogu ni od njega uvek. Nemam primanja, a treba i da vratim neke pare. Nemam izlaza više. Sramota me je čak i da idem kod Čupe u Švedsku, jer nemam ni dinara da ja nešto tamo kupim, već sve on finansira. Sramota me je od same sebe. Čula sam da ni ostatak ljudi nije dobio pare – kaže Golubovićeva, dok nam je PR ružičaste televizije, Darko Popović, objasnio njihove razloge neisplaćenog honorara.

– Jelena Golubović nije predala broj ličnog računa na koji smo hteli da uplatimo nagradu još pre nekoliko meseci i posle više desetina naših poziva. To je učinila u sredu 30.4. u 15.40, dan pred praznike. O tome je i mene lično obavestila 1. maja po podne SMS porukom. Kao što znate, platni promet ne radi od četvrtka do ponedeljka, tako da pre tog dana ne može svakako očekivati uplatu niti je bilo moguće uplatiti nagradu i obaveze prema državi tokom praznika. Ona je izbegavala donošenje broja svog računa, jer je sve vreme želela da izbegne obaveze prema državi, pokušavajući da nas ubedi da novac uplatimo na nečije drugo ime, a ne na njeno. Na šta mi nismo pristajali jer nismo želeli da saučestvujemo u takvoj protivzakonitoj radnji.

Sada kada konačno imamo traženi dokument konačno nema smetnji za transakciju novca za nagradu – rekao je.

Alo.rs