55 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
Kurbani 2021

Majami je popularno odredište mnogih zvijezda, a teško mu mogu odoljeti i nogometaši. Tako je dio svog ljetnog odmora i francuski reprezentativac Pol Pogba (Paul) odlučio provesti u Sjedinjenim Američkim Državama, a prošlu je noć proveo upravo na Floridi. Pogba je bio jedan od igrača kojeg je francuska javnost okrivila za nesklad unutar reprezentacije koja se iznenađujuće oprostila u osmini finala protiv Švicarske, iako je bila glavni favorit za osvajanje Evropskog prvenstva.

U Majami vrijeme provodi s nekadašnjim suigračem iz Juventusa Paulom Dibalom (Dybala), koji se nije našao na popisu argentinskog selektora za nastup na Kopa Americi.

U jednom od noćnih klubova zvjezdani se dvojac sastao s nekadašnjim saigračem iz Juventusa Blezom Matuidijem (Blaise), članom Intera iz Majamija, prenose SN. A tamo su naišli na vjerojatno najvećeg partijanera modernog nogometnog doba, Brazilca Ronaldinja (Ronaldinho). On je nedavno bio u centru pažnje jer je zbog krivotvorenog pasoša zaglavio u paragvajskom zatvoru, no sad opet može uživati u čarima slobode.

Nekadašnji as Barcelone iskreno se razveselio susretu s Pogbom i Dibalom, srdačno su se pozdravili i, vjerujemo, dobro zabavili. Sve su, dakako, ovjekovječili i na svojim profilima na društvenim mrežama, a njihovi su pratitelji također bili oduševljeni ovim neočekivanim susretom.