Screenshot 17 1
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 22, 2021 @ 19:06
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Fudbaler Dino Dizdarević optužio je cimerku iz “Zadruge” Olgu Margitić da ga je prije ulaska u rijaliti oralno zadovoljila u jednom beogradskom klubu, zbog čega je nastao potpuni haos.

Dino je danas, tokom porodičnog sastanka u “Zadruzi”, ostao pri svojim prvobitnim tvrdnjama koje je Olga svim silama demantovala, a potom fudbaleru poručila da će zbog ovih tvrdnji protiv njega podneti tužbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, na ovome se nije završilo – Dino je objelodanio da poseduje Olgine kompromitujuće snimke, a potom zamolio administratore svog naloga na Instagramu da pomenuti video-materijal objave.

Nek izbace moji drugari stori gdje me ona otkopčava, i ljubi mi ku**c – apelovao je Dino, a Pink.rs došao je u posed pomenutih snimaka!

Brojni Dinini navodi ispostavili su se kao istiniti – na video-snimcima koje vam ekskluzivno donosimo, Dino podiže majicu, a potom mu Olga ljubi i gricka trbušnjake. Ipak, tu se nije zaustavila – njih dvoje su simulirali oralni seks, a kontroverzna plavuša mu je u jednom trenutku otkopčala šlic i pred punim klubom skidala mu gaće! Da li su akciju, kao što Dino tvrdi, konkretizovali u toaletu gdje ga je Olga, navodno, oralno zadovoljila, ostaje da se vidi.

Pogledajte snimak:

LIDER