11 17


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Nakon što je film “Južni vetar” ostvario ogroman uspjeh, reditelj Miloš Avramović odlučio je da publici servira nastavak filma.

Kako bi gledaocima otkrili mali djelić svega onog što su snimili u skoro četiri mjeseca snimanja, odlučili su da podijele prvi tizer za nastavak filma koji će nositi naziv “Ubrzanje”.

Reditelj Miloš Avramović u nastavku donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova. Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomjeriti granice u domaćoj kinematografiji.

U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već provjerena glumačka postavka, Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok pjesmu izvodi sarajevski reper Inas, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprinjeti dinamici filma.