Pokajala se, sve bi uradila da bude kao prije: Dalila otvoreno pati za Dejanom!

dalila dragojevic 3003
Podijelite vijest

Dalila i Dejan Dragojević obilježili su prethodnu sezonu „Zadruge“. Pobjednik i njegova drugoplasirana supruga u potpunosti su ogolili svoje žviote pred kamerama, međusobno su se varali, potpisivali papire za razvod na kanti za đubre, međutim brak i dalje nije zvanično okončan.

Dok neki tvrde kako je sve ovo njihov dogovor, i kako će se u nekom trenutku Dragojevići pomiriti, Dalila i Dejan po medijima navode kako jedva čekaju da se i zvanično razvedu. Dejan je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, koja je i ove sezone ušla u bijelu kuću, a Dalila poslije Filipa Cara i izvjesnog Gringa ljubi Luku Nikolića.

ČITAJ JOŠ:  DALILA ODBILA MILIONERA: Ne treba mi njegov novac

Njen bivši suprug je svečano otvorio novu sezonu najpopularnijeg rijaliti šou – programa i ispratio sadašnju djevojku uz obećanje da će je čekati. Međutim, s obzirom da razvod Dalile i Dejana će se desiti uskoro, on se mora sresti sa Dalilom. Mujićeva za to vrijeme, uživa u rodnom Gornjem Šepku i odmara poslije turbulentnog ljeta.

Sinoć je na „Instagramu“ objavila video gdje snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pjesma koja ide u pozadini „Ko to meni fali da je tu!“. Većina njenih fanova složila se da se Dalila pokajala i da otvoreno pati za Dejanom, te da ako se Aleksandra duže zadrži u Zadruzi možda postoji i šansa za pomirenjem supružnika.

ČITAJ JOŠ:  DALILA ODBILA MILIONERA: Ne treba mi njegov novac

Svet