Portal 072info

Polufinale show programa Neki Novi Klinci u petak od 20:50h na OBN-u

Polufinale najslađeg show programa na OBN-u Neki novi klinci, ovoga petka, pokazat će svu raskoš talenta kod djece cijelog Balkana. Bosna i hercegovina kao i prošle godine ima svoje adute, a jesu li oni i u finalu saznat ćemo u petak od 20:50 sati.

Žiri u sastavu Ivana Selakov, Bojan Marović, Marina Tadić, Marina Stefanović, Topalko i Mirza Selimović posljednji put ove sezone odlučuju o sudbini kandidata. I ovoga petka čekaju ih teške odluke, jer će zaista svjedočiti sjajnim izvedbama velikih hitova. Pjevat će se Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Zdravko Čolić, Generacija 5, E.T i mnogi drugi vrsni vokali iz cijele regije. Djeca uvijek izabiru najteže pjesme, nemaju straha i njihova mala srca spremna su plasirati velike emocije publici u studiju, ali i ispred TV ekrana. Josip Drinovac je ponovno zablistao u pjesmi Zdravke Čolića, ali i Merjema Alihodžić u hitu „Bol do ludila“ Marije Šerifović. Meliha Imširović i Amna Husić  također su pokazale što znaju, tako da je naša zemlja pokazala kako ima muzičku budućnost. Slijedeći put odlučivat će isključivo gledatelji putem sms glasova, pa se s pravom kandidati iz BiH nadaju velikoj podršci kakva je bila i prošle godine.

Podsjećamo sve koji nestrpljivo iščekuju finale da će se isto održati 29.06. u Beogradu uz izravan TV prijenos u programu TV OBN. Tko je uhvatio posljednja mjesta za tu veliku večer pogledate u petak u stalnom terminu nakon serije Elif.

 

Podijelite članak