Portal 072info

Pomozite da bh. aplikacija uđe u izbor 10 najboljih u New Yorku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mali tim reklamnih stručnjaka i iOs programera iz BiH ima mogućnost da se pojavi pred najvažnijim investitorima i medijima iz cijelog svijeta na pozornici jedne od najvažnijih digitalnih konferencija na svijetu – The Next Web New York, 18. novembra, i predstavi aplikaciju Content Creator.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Samo 24 startup-a imat će mogućnost da se popenje na binu i dobiju punu pažnju svih investitora, medija i potencijalnih kupaca. Deset njih direktno biraju čitaoci i internet korisnici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Eventualni ulazak Content Creatora u krug potencijalnih partnera IT firmi iz SAD-a, ali i cijelog svijeta bio bi ogroman tehnološki uspjeh koji bi mogao poslužiti kao primjer hiljadama drugih u BiH da se znanje i poslovnost isplati.

Kako glasati

Potrebno je samo nekoliko sekundi i jedan klik na ovaj link: http://thenextweb.com/boost/vote/contentcreatora da svojim glasom pomognete bh. startup u osvajanju tehnološkog svijeta!

Zbog toga je ovih dana pokrenuta velika kampanja da svi Bosanci i Hercegovci, koji vjeruju da malim koracima možemo promijeniti sredinu u kojoj živimo, glasaju i na taj način pomognu jednoj kompaniji iz BiH da dođe do svog cilja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Pozivam sve naše prijatelje, da nam svojim glasom pomognu o ostvarivanju ovog velikog cilja. Ulažemo nadljudske napore, radimo dan i noć da to i ostvarimo. Uz vašu pomoć i kampanjama koje vodimo po cijelom svijetu i na svim društvenim mrežama, držimo se na odličnom četvrtom mjestu s puno njih koji nam ‘dišu za vratom’.

Ostalo je još pet dana, pomozite nam dijeljenjem ovog posta na svojim profilima i pozovite prijatelje da svojim glasom na stranici:http://thenextweb.com/boost/vote/contentcreatora dokažemo da su čuda moguća.  Budite i vi dio ove uspješne priče i ne dozvolite da nas pobijede Indijci, Pakistanci, Indonežani… dijeljenjem poziva za glasanje za svoje startup-e”, poručili su Content Creatora.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME