AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Dok se ostatak estrade žali da jedva sastavlja kraj sa krajem, Jovana i Željko Joksimović kupili su dva nova automobila za koje su iskeširali 250.000 evra!

Naime, Jovanu i Željka snimila je ekipa emisije “Paparaco lov”, a kako navodi “Informer”, poznati par vozi nove automobile koje papreno platili.

Željko je ostao vjeran “BMW-u”, koji je ranije imao, samo sada vozi najnoviji model iz serije 7, a kako se navodi, Joksimovićev novi ljubimac uz dobar paket opreme košta i više od 130.000 evra.
Pored Željka, i njegova supruga se ponovila, a kako se navodi, sada vozi takođe “BMW” iz serije “x7”, popularni džip, za klasu bolji od onog koji je vozila ranije, a ovaj automobil sa kompletnom opremom košta oko 120.000 evra.
“Jovana je uvijek vozila dobre automobile. I kao djevojka se trudila da ima skupa kola, ali i da ih često mijenja novim i boljim modelima. Isti takav je i Željko! Njemu je najbitnije da je auto udoban jer često putuje zbog posla. Čak i kad ima mogućnost da avionom ide na koncerte u inostranstvo, Željko radije putuje svojim kolima”, kaže izvor Informera.

“Željko ne voli džipove, za njega je limuzina najbolja. Oduvek vozi samo limuzine, i to bira samo sive ili crne. Za razliku od njega, Jovana preferira džipove. Ona u posljednje vrijeme i češće vozi, jer svaki dan ide na posao na televiziju K1, a sina Kostu vozi u školu. Njoj je veoma bitno i da joj auto bude crven ili bordo”, priča izvor i dodaje da navike nisu promijenili ni kada su birali nova kola.

“Jovana je izabrala bordo džip X7 od 120.000 evra, a Željko sivu, luksuznu limuzinu od 130.000 eura. Jovana je inače zadržala svog starog mezimca, takođe džip, ali godinu dana stariji model X6, dok je pjevač prodao svoju dvije godine staru crnu BMW limuzinu”, zaključio je sagovornik.