POPOVIĆ: Grand donirao 500.000 dinara, planiramo nekoliko humanitarnih akcija

FOTO: kurir-info.rs
Podijelite vijest

“United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već je uplatila 250.000 evra za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini – naveo je direktor “Grand” produkcije

Direktor “Granda” Saša Popović izjavio je da je ta produkcija uplatila svotu od 500.000 dinara humanitarne pomoći ugroženim područijima od poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini. On je takođe dodao da je kompanija “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra

– U planu su nam razne humanitarne aktivnosti. Neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. “Grand” produkcija se uvijek odazivala i učestvovala svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u Jaši Tomiću, zemljotres u Kraljevu, tako da neće izostati pomoć sa naše strane – rekao je Popović i nastavio:

– Tako je “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, “Grand” produkcija je samostalno uplatila 500.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije – istakao je direktor “Granda” i dodao:

– Takođe, kada se nastavi takmičenje za “Zvijezde Granda”, sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, o čemu smo javnost već obavestili – zaključio je Popović.

Telegraf