Porodica Georgine Rodriguez šokirala izjavama: Ona je zlo od žene, srami nas se

Screenshot 1 137
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Od trenutka kada je zavela slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, njegova zaručnica Georgina Rodriguez ne prestaje biti meta svjetskih naslovnica. Na Netflix uskoro dolazi i serija o njenom životu, no ipak, čini se da nije sve savršeno kako se čini.

Iako su otkriveni samo sitni detalji onoga što nas čeka u seriji “Soy Georgina”, ista je već izazvala ogromnu pažnju javnosti.

Georgina važi za jednu od najpopularnijih žena svijeta, no iako se u najavi serije spominje kako je porodica ono što je čini sretnom, neki njeni članovi se s tim uopšte ne slažu.

Članovi njene porodice otkrili su kako im je Georgina okrenula leđa otkako je upoznala Ronalda.

“Srami nas se i vjerovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona”, rekao je njen stric Jesus Hernandez.

Dodao je i kako ga rijetko kad nazove.

“Nikad joj nisam ništa tražio. Nazvala me svega jednom ili dva puta otkako je s njim, a ja sam se brinuo da njoj i sestri obezbijedim pristojan život”, rekao je.

Inače, Georginu život nije mazio. Godine 2011. ostala je bez majke, dok je njen otac osuđen na 10 godina zatvora zbog poslova s drogom. Preminuo je 2019. godine, a ona i starija sestra Ivana bile su primorane da se same bore kako bi preživjele.

“Rekao sam Ronaldu da kraj sebe ima zlo od žene i da me, ako želi saznati više, kontaktira”, dodao je njen stric kojeg je razljutila i činjenica da ih Georgina nikad nije obavijestila o smrti njenog oca.

Njegova partnerica Lidia također je imala koju riječ za Georginu.

“Prestala ih je zvati onog dana kada se porodila. Pokušali smo je dobiti, ali čini se da je promijenila brojeve. Sada će svi saznati kakva je ona osoba”, rekla je.

A ni njena polusestra Patricia Rodriguez nije krila svoje razočarenje.

“Kada je mom sinu bio rođendan zamolila sam je da Cristiano potpiše dres za njega. Odgovor je bio ‘ne’. Nije ga željela gnjaviti dok je na odmoru”, rekla je ona.

Podsjećamo, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine. Krajem 2021. otkrili su kako čekaju blizance, a već imaju kćer Alanu Martinu, Cristianovog sina Cristiana Jr., kojeg je nogometaš dobio sa ženom čiji identitet nije poznat, te blizance Evu i Matea, koje je na svijet donijela surogat majka.