Portal 072info

Porodica Kardashian nakon 14. godina prestaje sa snimanjem svog realityja

Screenshot 1 1715
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kim Kardashina na svom je Instagram profilu najavila prestanak snimanja realityja “Keeping Up with the Kardashians” kazavši kako će se posljednja epizoda emitirati 2021. godine.

U ovoj emisiji publika je mogla pratiti privatni i poslovni život porodice Kardashian. Oni su se pred kamerama tukli, voljeli, razvodili i mirili. Snimanje ove emisije započelo je prije 14 godina.

“Dragi fanovi. Teška srca smo donijeli odluku da je vrijeme da se pozdravimo s ‘Keeping Up with the Kardashians’. Nakon 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih spin-off emisija, neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali ovih godina, kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze te brojne veze i djecu. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i ljude koje smo upoznali putem”, napisala je Kim.

Kim se zahvalila i svima onima koji su bili dio realityja, barem na kratko.

“Hvala hiljadama pojedinaca i ljudi koji su bili dio ovog iskustva i, što je najvažnije, posebna zahvala Ryanu Seacrestu koji je vjerovao u nas, E! što nam je bio partner i našem produkcijskom timu Bunim/Murray koji su proveli nebrojene sate dokumentirajući naš život”, zahvalila se Kim.

Također je napisala i kako ona bez ove emisije ne bi uspjela, te da će njena porodica uvijek biti dužna svima koji su odigrali ulogu u oblikovanju njihovih karijera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Klix

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Ljepota kao imovina: Slavne zvijezde koje su osigurale svoje tijelo

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)